fblogoblackMike heeft Flash Fiction, korte verhalen en langer werk gepubliceerd in verschillende verhalenbundels en bladen in Nederland.
Daaronder Cerberus, Wonderwaan en Ator Mondis en Babel-SF en Verschijnsel verzamelbundels zoals Ragnarok en Zwarte Zielen.

Vanaf 1991 is Mike aan het schrijven geweest aan verschillende korte verhalen en is hij begonnen aan zeven romans. Die allemaal niet af kwamen om uiteenlopende redenen. Daarnaast heeft hij in verschillende King Kong Award en Millennium Prijs Jury's gezeten en heeft hij samen met Roelof Goudriaan een jaar of tien aan Babel Publications gewerkt.Mike on Twitter
In 1991 won hij de Rob Vooren prijs voor beste nieuwe auteur en in 1992 de King Kong Award voor beste korte verhaal, samen met Paul Harland. In 1998 deed hij mee aan een wedstrijd van het Australische Altair Magazine en won niet, maar kreeg wel een eervolle vermelding voor een top tien plaats. In 2012 en 2013 won hij prijzen in de schrijfwedstrijd voor het Cultureel Festival Baarn, de SaBi-forum Thor verhalenwedstrijd, Fantastels 2012 en won hij verschillende nominaties voor literatuurprijzen.

Splatterpunk SaintsMeer recent schrijft hij voornamelijk in het Engels en publiceert op de Engelse markt voor bladen en verzamelbundels. Er wordt op deze site een complete publicatie-lijst bijgehouden.

Hij woont in Hilversum met zijn gezin en naast schrijven werkt hij ook nog wel eens en doet dat redelijk internationaal.

En de reden voor de site naam 'www.meznir.info' dat leg ik nog wel een keer uit...


Mike Jansen

Joomla templates by a4joomla